lauantai 24. tammikuuta 2015

Sähellystä kolmelta tunnilta



 Cruisen vakiotunnit ovat jatkuneet jo kolme viikkoa, mutta minkään näköistä postausta ei ole irronnut. Kaikki kolme tuntia ovat olleet koulutunteja, ja vielä tutuilla ratsuilla. Kuulostaa ihan mukavalta aloitukselta vuodelle. Vuoden ensimmäisellä tunnilla menin Patulla, jota olin toisaalta vähän toivonutkin.. Patun kanssa meni ihan perus hyvin, ja saatiin ehkä meidän parhaat laukannostot tuolla tunnilla.


Suuret pahoittelut kuvan kamalasta laadusta!!
Toisella tunnilla menin Gotlanninruss tamma Divalla. Tämäkin tunti onnistui aika hyvin, ja meillä oli pohkeen väistöjä tietyistä pisteistä toisiin. Maneesissa oli muutama puomi merkkaamassa niitä pisteitä. Väistöt tehtiin pääasiassa ravissa, ja jonkin ajan päästä tehtävään lisättiin laukkaympyrä väistöjen jälkeen.


Tässä tälläiset epätoivoiset piirrokset tehtävistä


Ja sitten siihen kolmanteen tuntiin... Mitäs siitä voi sanoa... Mun olisi hyvä ilmoittautua alkeiskurssille... Alla oli Cruisen ehkä kivoin hevonen, suokkiruuna Rasse, niin silti mä onnistuin sähläämään niin, että seuraavalla ratsastajalla on varmasti kova työ saada se hevoseksi.. Tunnin tehtävä oli tulla keskihalkaisiaa pitkin suoraan kohti opettajaa, taivuttaen hevosen kaulaa oikealle. Opettajan edestä käännyttiin vasemmalle taivuttaen ja hiema väistäen. Käynnissä onnistui ihan hyvin, mutta ravissa meni sitten taas ihan kaikki päin puuta (Ehdottomasti ratsastajan syytä!!!!). Eikä asiaa helpottanut sitten sekään, että maneesin ovi oli kiinni, ja Rasse ei yhtään tykkää äänestä joka sitä avatessa kuuluu... Ei päästy kertaakaan oven päätyyn, ja musta tuli ihan hirveä kovakätinen jännittynyt suussaroikkuja (???). Lisäksi maneesi oli aika täynnä, sillä tunnilla oli aika monta ratsastajaa..

Viime keväänä.. Ja istunta 5/5.....
Tämä tunti jäi kyllä harmittamaan, sillä olin mennyt Rassella ennen joulua mielestäni todella onnistuneen ilman jalustimia- tunnin.. Mutta ei oikeastaan voi valittaa, koska vika oli jälleen kerran ratsastajassa. Vain ratsastajassa.

~Elli


2 kommenttia:

  1. Harmi, ettei Rassen kanssa tällä kertaa sujunut :( No, aina ei voi onnistua, ensi kerralla menee sitten varmasti paremmin, onhan kaikilla hyviä ja huonoja päiviä! :)
    ~ Omppu

    VastaaPoista