lauantai 3. tammikuuta 2015

Kuvapostaus

 Ensinnäkin hyvää alkanutta uutta vuotta kaikille!

Tämän viikon tiistaina pääsin Paven selkään lumiselle kentälle vähän koulua vääntämään. Asteita ulkona oli jotain pari astetta suojan puolella joten tilsojahan siinä hieman kertyi kavioihin. Kentälle oli silti onneksi muodostunut selvästi näkyvä ura jossa lumi oli tamppaantunut niin paljon, ettei uralla niinkään tullut tilsoja. Kentän keskusta sitten oli ihan eri asia..

Amppa ratsasti Pontsolla ja saatiin Oona mukaan kameran taakse. Se on aina niin kivaa saada musta ja Pavesta kuvia että näkisi sitten kuinka paljon ollaan kehitytty tai jos ollenkaan. Ainakin huomasin tuon päivän kuvista oman istuntani menevän välillä vähän  könötyksen puolelle, että täytyy nyt yrittää pitää ryhti parempana ihan tosissaan jatkossa. Myös katseeseen pitäisi kiinnittää enempi huomiota kun kuvistakin huomaa että siinä hepan kaulassa näyttäisi olevan jotain erittäin kiinnostavaa...plus sitten kaikki muut kymmenet istuntavirheet! Kehitettävää omassa istunnassa on siis ihan riittämiin :D

Tähän kuvapostaukseen valitsin omasta mielestäni onnistuneimmat kuvat tuolta ratsastuskerralta, ja iso kiitos Oonalle joka nämä kaikki kuvat nappasi hienolla järjestelmäkamerallaan!




Kakkahätä







Taiteellista :)









~ Laura





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti