sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kertoilua itsestäni ja kauraturvista - Laura

Kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsin, olen kohta 13 täyttävä hevoshullu tyttö Satakunnasta. Hevosiin olen tykästynyt jo ihan pienestä pitäen, mutta ratsastuksen aloittelin vasta sillon, kun olin muistaakseni koulus toisella luokalla. Enempiä en nyt tässä ala ratsastushistoriastani sepittämään, koska tästä aiheesta värkkään varmaan jossain kohtaa ihan erillistä postausta. :)

Käyn ratsastustunneilla Jaakkolan rusthollilla kerran viikossa, ja lisäksi vuokraan muutamia heposia eräällä toisella tallilla kaverini Ampan kanssa. Aloitimme vuokrauksen siellä viime syksynä, joten yli vuosi on nyt tullut täyteen ihanien vuokraheposten kanssa! Ihan ensimmäisenä vuokrasimme tilastoponiruuna Ringoa ja suokkiruuna Pontsoa, myöhemmin "vuokraheposjengiin" liittyi myös shettisruuna Aatu ja lämppäriruuna Paavo. Mikään näistä hevosista ei anna mitään ilmaiseksi, ja ratsastaja todellakin joutuu kunnolla töihin! Vaikkei aina näitten heposten kanssa sujukkaan aivan niin hyvin, silti tie on ainoastaan eteenpäin ja kun tarpeeksi harjoittelee, ehkä ne oikeat nappulat sieltä jostain joskus löytyvät. Toivottavasti. Mutta ihania ja opettavaisia ovat silti kaikista ongelmista (jotka johtuvat ratsastajasta) huolimatta! <3

Nyt voisinkin piristää teitä lukijoita (joita on ruhtinaallisesti yksi) vanhoilla kuvilla!


Ringo
Aatu
Pontso
Paavo
Käyn talleilemassa paljon eräällä yksityistallilla, enemmänkin hevosten hoitamisen parissa. Silloin tällöin kuitenkin kanssa ratsastan tai kärryttelen siellä, voisin laittaa muutaman vanhan kuvan niistäkin ihanista heposista :)

Komeetta-poni, kuskilla istunta 5/5...
suokkitamma Huiske
shettistamma Nella
Toivottavasti piditte postauksesta, tämän tarkoituksena oli hieman esitellä kuvien muodossa blogissa jatkossakin esiintyviä kauraturpia!

~ Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti