perjantai 24. huhtikuuta 2015

Hyppäämistä hyvillä fiiliksillä

Maanantaina olin vuokraamassa Pavea ja Amppa Ringoa, ja suunnitelmissa meillä oli että ratsastettaisiin hepat ensin läpi kentällä ja sen jälkeen käytäisiin lähellä olevalla hiekkatiellä vähän laukkailemassa. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat ja aurinkoisen sään sekä hyväpohjaisen kentän takia innostuttiin hyppäämään. Elli tuli mukaan kuvaamaan, joten saatte nyt nauttia kuvapaljoudesta! Valaistus oli auringon takia hyvä, joten ainakin omasta mielestäni kuvat ovat todella onnistuneita :)

Isosieraiminen possu <3
Alottelin Paven kanssa alkukäppäilyjen jälkeen herättelemään sitä avuille hyvin yksinkertaisilla tehtävillä, kuten tekemällä paaljon voltteja ja ympyröitä sekä pysähdyksia. Sitä oli mukava ratsastaa alkukankeuksista huolimatta ja avut menivät hyvin läpi. Tein paljon ravi-käynti-siirtymisiä, joissa keskityin saamaan ravia pidemmäksi ja rennommaksi sekä saamaan töksähtelevistä siirtymistä pehmeämpiä.





Ilmeellä mennään..






Vähän aikaa ravattuani nostin laukan ja laukkasin yhden pitkän sivun. Paven laukka tuntui selkään melko hyvältä, verraten aikaisempiin kertoihin kun olen sillä laukannut. Elli kokosi pian kentälle pienen ristikon, jota tulin Pavella ensin ravissa ja sitten laukassa.

Laukannosto ja mulla aivan järkyttävä tuoli-istunta. Mutta katselkaahan Pavea :3

Hii-op!











Este nostettiin lopulta ehkä noin 40 senttimetriä korkeaksi ja Pave innostui tästä todella paljon. Ensimmäiset kolme kertaa napattiin puomit mukaan, mutta kun aloin pyytää enemmän eteen, päästiin puhtaasti yli.

Osaa se olla hassu :D

Vino lähestyminen mutta yli päästiin!
"Miten niin jalat solmussa?"








Ratsastuksesta jäi mulle tosi hyvät fiilikset ja Pavella oli ihana hypätä. On se vaan niin hieno hevonen! <3

~Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti